marți, 8 octombrie 2013

temeiul legal



În conformitate cu Art. 5. Ordonanţa Guvernului nr. 26 2000 cu privire la asociaţii şi fundaţii care dispune:

„Art. 5.(2) În temeiul dreptului constituţional la asociere, persoanele fizice se pot asocia fără a constitui o persoana juridica atunci când realizarea scopului propus permite aceasta.”,

asociaţia  „Gardienii REVOLUŢIEI ’89 ”  este constituită din cetăţeni români care împărtăşesc idealurile REVOLUŢIEI din 1989 şi care doresc să îşi aducă aportul la realizarea acestora în conformitate cu Statutul şi Regulamentele acesteia.

Moto: „Nimic nu e mai periculos pentru conştiinţa unui popor decât priveliştea corupţiei, a nulităţii recompensate, decât ridicarea  în sus a nemeritului.”
Mihai Eminescu

4 comentarii:

  1. Stimaţi colegi,

    recentele dezvoltări ale "acţiunilor" Roşia montană şi gazele ( nu, nu cele de băs ci de şisturi Angry )

    mi-au amintit de RECTIFICAREA BUGETARĂ.

    după cum bine ştiţi ( dacă nu atunci aflaţi acum ) în vară guvernu lu peşte pontat A MAJORAT SUBSTANŢIAL SUMELE ACORDATE STRUCTURILOR DE FORŢĂ !

    acest fapt are CONSECINŢE DEOSEBIT DE GRAVE!

    EL NE ARATĂ CĂ ACEŞTI NEMERNICI A U P L Ă N U I T

    TOATE ACESTE "MIŞCĂRI" CU MULT TIMP ÎN URMĂ IAR "TULBURĂRILE" AFERENTE AU, CU CERTITUDINE, UN "SCOP" PE CARE, DEOCAMDATĂ, NU ÎL ÎNTREVĂD.

    au început cu noi, a rezultat o f. slabă "reacţie"; au urmat, în crescendo, alte şi alte "bombe" sociale care au condus la nemaivăzutul "uriaş" de câteva zeci de mii de protestatari ( Roşia Montană ).

    CEEA CE MĂ Î N G R I J O R E Z Ă PROFUND ESTE FAPTUL CĂ

    "SCOPUL R E A L " ( cel pe care încă nu îl ghicesc )

    NECESITĂ ( în capul lor plin de păduchi şi prostii ) MULTMAI MULT DE CELE CÂTEVA ZECI DE MII!!

    căci, dacă nu ar fi aşa ar mai reduce "presiunea".

    ORI, se vede cu ochiul liber, CĂ PRESIUNEA CREŞTE ÎN FIECARE ZI!!!

    se naşte întrebarea: Ce dracu vor ăştia?

    aştept comentarii căci SOLUŢII nu vom putea propune decât după ce ne dăm seama care este scopul REAL al acestei sarabande de BOMBE SOCIALE!

    RăspundețiȘtergere
  2. "Crin Antonescu, întâmpinat cu huiduieli pe Aeroportul clujean, unde se inaugurează noua pistă"

    tehnica ăstora de a ne "lua" pe rând, tehnică foarte bine aplicată până acum având în vedere rezultatele, TREBUIE SĂ NE DEA DE GÂNDIT!!!
    am mai spus-o dar REPET: atâta vreme cât le permitem kk-ţilor ăstora să NE "TOACE" MĂRUNT pe TOŢI ( şi când spun "toţi" mă refer la cetăţenii "supuşi" REGIMULUI de jaf şi teroare din ultimii 24 de ani )

    a s t a v o r f a c e până când
    POPORUL SE VA FI SĂTURAT SĂ FIE HĂCUIT DE NIŞTE ......

    poate aţi văzut de ce a fost huiduit crin. dacă nu vă spun eu: cei pe terenurile cărora s-a construi pista aeroportului au primit "despăgubiri" de 40 de BANI per metru pătrat în zonă preţul REAL al terenurilor fiind de TREIZECI DE E U R O pe metru!!

    şi uite aşa ieri ne-au FURAT pe noi, pe doctori pe poştaşi etc. azi pe aştia, mâine pe alţii....

    E B I N E. E F O A R T E B I N E!!

    vă rugam, acum ceva luni de zile să mă ajutaţi SĂ "TREZIM" POPORUL.

    are grijă useleaua să nu fie nevoie.

    cred că ziua în care VA EXPLODA "MĂMĂLIGă" SE APROPIE.

    abia atunci vom vedea CÂŢI DINTRE NOI VOR FACE PARTE DIN "MĂMĂLIGă"

    RăspundețiȘtergere
  3. O propunere pentru unul din "scopureile" pe care, în opinia mea, ar trebui să le aibe viitoarea structură a revoluţionarilor:
    INSTAURAREA STATULUI DE DREPT.
    Până când România NU VA FI un "stat de drept" discutăm "discuţii". Atâta vreme când ORICE STRUCTURĂ de partid sau mai ştiu eu ce fel NU RESPECTĂ, în realitate nu doar în declaraţii, PRINCIPIILE unui stat de drept NIMIC NU ARE UN "FUNDAMENT" SOLID.
    Orice nouă "conducere" a statului va "interpreta" cum îi va "dicta" interesul propriu ORICE ( lege, constituţie, hotărâre, sentinţă ş.a.m.d. ) sau, dacă nu poate "interpreta" pur şi simplu VA TRECE PESTE ELE, aşa cum ne-au dovedit TOATE PUTERILE din ultimii 24 de ani.
    Atâta vreme cât un preşedinte al României, indiferent cum îl chiamă, dar care CARE ESTE OM POLITIC, VA AVEA PUTEREA să NUMEASCĂ judecători, şi/sau procurori, România NU VA FI STAT DE DREPT!
    Atâta vreme cât un judecător, datorită lipsei posibilităţii de a RĂSPUNDE pentru deciziile sale, VA PUTEA SĂ "JUDECE" CHIAR Î M P O T R I V A adevărului şi/sau Î M P O T R I V A LEGII, aşa cum am constatat chiar şi personal, aşa cum a dovedit de nenumărate ori CCR, România NU VA FI STAT DE DREPT!!
    am dat doar CÂTEVA exemple pentru care România NU ESTE STAT DE DREPT. Din păcate sunt destule.

    în 89 nu mi-am riscat viaţa pentru ca nişte HOŢI să fure LA FEL CA CEI DINAINTEA LOR ( ba chiar MAI RĂU ) şi nimeni şi nimic SĂ NU ÎI POATĂ OPRI.

    apropo ştiţi ce au făcut nemţii după unificare cu TOŢI judecătorii din fosta RDG??

    I-AU D A T A F A R Ă

    Ce am făcut noi?

    I-AM "FĂCUT" D U M N E Z E I.

    Poate merită să fie "dumnezei" dar
    NUMAI ÎNTR-O DEMOCRAŢIE C O N S O L I D A T Ă

    nu la noi unde, deşi au salarii de nababi, TOT NU LA AJUNGE.

    nu degeaba ne tot "arată pisica" UE cu justiţia.
    Dacă NU AI JUSTIŢIE, cu J mare, ORICE E POSIBIL. dovada: uitaţi-vă la ce a ajuns România după 24 de ani, uitaţi-vă la cine "stăpâneşte" şi la "starea" celor "stăpâniţi", la "legile" care ne înrobesc ( ce îl va împiedica pe "europeanul" care a cumpărat terenul agricol SĂ EXPORTE TOATĂ PRODUCŢIA ( "făcută" cu sclavii locali pe salariile pe care VA BINEVOI să le plătească ) iar "fraierii" SĂ IMPORTE, la de zece ori preţul, PREŢ IMPUS de aceiaşi cetăţeni europeni căci, dacă NU AI CE ALTCEVA SĂ MĂNÂNCI plăteşti cât ţi se cere!!! ( cerere şi ofertă: "ofertă" DE MONOPOL )

    RăspundețiȘtergere
  4. astăzi m-am întâlnit cu un coleg care, fiind duminică în bucale cu o treabă, a auzit întâmplător la o discuţie într un psd-ist şi un pnl-ist din fruntea celor două găşti.

    Deşi nu era atent la pălăvrăgeala celor doi, o afirmaţie i-a atras atenţia făcându-l să fie atent la cei doi ( aflaţi la o masă vecină într-un restaurant ):

    toată "ceartă" dintre pinochio şi crin ESTE O REGIE. Cei doi joacă teatru DOAR PENTRU OBŢINEREA CERTITUDINII CĂ VOR FI LA PUTERE PÂNĂ ÎN 2020 !!!!!

    dacă veţi analiza la rece această informaţie veţi constata că totul capătă sens: "erodarea la guvernare" a usl ESTE MAI MARE DECÂT ANTICIPAU; "obiectivele" alianţei ( jos băsescu şi constituţia ) S-AU DUS DRAQ, etc, etc.
    Aşa că "băieţii" ( sau consilierii lor politici ) au găsit "soluţia" ( perdeaua de fum mai exact ): usl SE DESFIINŢEAZĂ pe faţă iar "pe dos" ea merge bine mersi şi uite aşa, pe modelul "dragă stolo" ( că doar nu aţi uitat cum a ajuns băse din candidat la "prim ministru" preşedinte ) schimbă şi ei, din mers, "strategia" de a fi cât mai mult timp posibil LA BUTOANE, mai ales că MINCIUNILE DIN PERIOADA CAMPANIEI ELECTORALE AU CAM IEŞIT LA IVEALĂ şi riscau să "zboare" mult mai repede decât şi-au făcut ei socoteala.

    După cum observaţi principiul a rămas acelaşi:
    MINŢIŢI, MINŢIŢI, MINŢIŢI !!!!!!!!!

    s-a schimbat numai "subtilitatea" cu care kkţii ăştia mint.
    Minciunile "simple" de genul vom face şi vom drege pur şi simplu NU MAI ŢIN!!!
    "fraierii" au cam început să SE PRINDĂ.

    RăspundețiȘtergere